Inschrijven

 

INSCHRIJVINGEN schooljaar 2019-2020

Wens je je in te schrijven voor het komende schooljaar 2019-2020?

Noteer alvast in jullie agenda: dinsdag 18 juni vanaf 10u starten de online inschrijvingen!

Wie zich aan het onthaal wenst in te schrijven kan vanaf onze openatelierdag -op zaterdag 22 juni- terecht op het secretariaat van de academie, Offerlaan 3, in Gent.

We brengen je graag op de hoogte van alle info omtrent onze naderende inschrijvingsperiode.

Schrijf je je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je binnenkort onze academiebrief met uitgebreide inschrijvingsinformatie zoals de startdatum van de inschrijvingsperiode, de inschrijvingsmomenten aan het onthaal, de link naar het online inschrijvingsplatform,...

Bekijk alvast ons aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen.

 


 

TARIEVEN schooljaar 2019-2020:

  -18 jaar 18-24 jaar +24 jaar
Volledig tarief € 80       / € 337
Verminderd tarief € 56 € 155 € 155

note n°1: volwassenen jonger dan 24 jaar hebben automatisch recht op verminderd tarief
note n°2: deze tarieven zijn inclusief het ateliergeld van 13 euro voor kinderen en jongeren en 23 euro voor volwassenen.

Wil je weten of je recht hebt op verminderd tarief van het inschrijvingsgeld?
Bekijk hier de voorwaarden.

Opleidingscheques worden aanvaard bij loopbaanbegeleiding, bij opleidingen die erkend zijn in het kader van betaald educatief verlof of deel uitmaken van een persoonlijk ontwikkelingsplan.
Bekijk hier de website van de VDAB 
 

  -18 jaar -18 jaar 18-24 jaar +24 jaar
    2e gezinslid    
Uitpas aan kansentarief € 13,40 € 8,60 € 26,40 € 62,80

note n°1: het betreft een uitpas met kansentarief voor de inwoners van Gent, Destelbergen en Merelbeke onder voorbehoud van goedkeuring in de gemeenteraad van juni 2019. Een uitpas met kansentarief kan je herkennen aan het kaartnummer op de achterzijde van jouw kaart: wanneer het voorlaatste cijfer 1 is, heb je recht op het kansentarief.
note n°2: Uitpashouders die in aanmerking komen voor het kansentarief nodigen we uit zich in te schrijven aan het onthaal van de academie. Dit geeft ons de kans jou meteen de korting toe te kennen waar je recht op hebt. Wens je je toch online in te schrijven, dan storten wij het resterende bedrag terug van zodra je langs komt op het secretariaat met jouw uitpas met kansentarief.

 

 

Website door Academie voor Beeldende Kunst. Juridische informatie en privacy.