CROSS-OVER

CROSS-OVER  nieuw!

Heb je bij ons reeds een atelier in de hogere graad beëindigd en loop je al een tijdje rond met een boeiend project waarbij je een kruisbestuiving wilt maken tussen je reeds verworven artistieke ervaringen en nieuwe ervaringen uit een ander, misschien nog onbekend, atelier? Dan kan het cross-over atelier* je een goed kader bieden om dit project uit te voeren.

Via het secretariaat schrijf je je in voor deze richting** en vervolgens heb je in september een grondig gesprek met de cross-over coördinator en leerkrachten van de 2 ateliers waarvoor je kiest. Tijdens dit gesprek leg je een in grote lijnen uitgewerkt project voor.

Cross-over is een vierjarige opleiding. Je werkt 10u per week, verdeeld over de 2 ateliers waarvoor je kiest. Je kiest samen met de coördinator en de leerkrachten, in functie van je project, wat jouw hoofdatelier en wat jouw bij-atelier wordt. De coördinator luistert naar je noden en helpt je plannen. De leerkrachten in de ateliers helpen je met het praktisch en inhoudelijk concretiseren van je project.

Aangezien cross-over een nieuwe richting is, wordt dit een avontuur en een experiment voor zowel student als begeleider. We zijn dan ook op zoek naar studenten met een grote flexibiliteit, zin voor engagement en heel veel goesting!

Klik op lesrooster voor praktische informatie
Meer info? Stuur een mailtje naar de coördinator Pieter Van Troos

* Dit is een voortgezette opleiding.
** Let op de plaatsen per deelnemend atelier zijn beperkt! 
 

Lessenrooster

fotos bij een klas

Website door Academie voor Beeldende Kunst. Juridische informatie en privacy.